Cautare

7774 de rezultate pentru "accident rutier in aprilie 2006" (2.96 secunde)
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV. O ambulanta in care se aflau patru pacienti a fost lovita in plin de un autoturism.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... Schitu Magureanu, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Aeroportului, a efectuat virajul stanga, situatie in care nu a acordat prioritate de dreapta unui microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, condus de B. ... Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 04:20, A. ... Cand a ajuns in dreptul statiei R.A.T.B.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. ... Cand a ajuns pe Pasarela Otopeni, datorita carosabiului acoperit cu mazga, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism marca VW Passat, condus de B.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. In teorie o stim cu totii, la practica au picat insa cei mai multi soferi opriti sambata in trafic de politisti.
La data de 12.03.2011, in jurul orelor 19.00, C. ... Aviator Vasile Fuica, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj stanga, situatie in care a intrat in coliziune cu autoturismul marca Toyota Land Cruiser condus in aceeasi directie de mers de A.
Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. ... alcool pur in aerul expirat si i-a fost recoltata o proba de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Un tanar sofer din Constanta a scapat fara nicio zgarietura dupa ce masina in care se afla s-a izbit violent de un copac si a luat foc. ... Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
La data de 13 iulie 2011, in jurul orei 11:15, S. ... Cand a ajuns in dreptul str.
La data de 07.08.2011, in jurul orei 16.50, N. ... Cand a ajuns la intersectia cu Calea Rahovei nu a respectat semnificatia culorii galbene a semaforului electric intrand in coliziune cu o bicicleta condusa pe Calea Rahovei dinspre sos.
La data de 19.10.2011, in jurul orei 22.50, M. ... Cand a ajuns in dreptul trecerii pentru pietoni marcata corespunzator, din dreptul intrarii in incinta unui supermarket, a surprins si accidentat pe R.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. Tragedie in Ungaria. 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
La data de 20.11.2011, in jurul orei 04.00, C. ... Barca, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, situatie in care a pierdut controlul asupra directiei de mers, moment in care a intrat in coliziune cu patru autoturisme parcate.
La data de 27.11.2011, in jurul orei 23.30, M. ... Aurel Vlaicu nu a respectat culoarea rosie a semaforului electric, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de I.
La data de 17.12.2011, in jurul orei 21.40, P.
google-analytics.com